top of page
20220414_103342.jpg

Als iemand die geboren en getogen is in Wenen (Oostenrijk) zeg ik weleens dat psychologie mij in het bloed zit. Met dat in gedachten begon ik in 1997 aan mijn studie psychologie in Amsterdam dat ik in 2002 mocht afronden.

Na al een aantal jaren gewerkt te hebben als psychologe realiseerde ik me dat ik toch iets miste binnen mijn werk als therapeut. De meest gebruikte therapievorm was en is nog steeds cognitieve gedragstherapie. Hoewel er in therapie zeker ook aandacht is voor lichamelijke klachten miste ik toch de holistische benadering die mijns inziens belangrijk is om meer tot de kern van klachten/beperkingen te komen. En zodoende te werken aan een stabiele, blijvende gezondheid.

Ik ben inmiddels bijna 20 jaar werkzaam als therapeute in de geestelijke gezondheidszorg. In die tijd kon ik veel ervaring opdoen met het behandelen van klachten zoals somberheid, depressie, burn-out en paniek.

Voor inzichtgevende gesprekken maak ik graag gebruik van methodes uit de oplossingsgerichte psychologie en onderdelen van ACT (Acceptance And Commitment Therapy).

In 2011 kwam ik in aanraking met de energetische behandelmethode AcuEnergetics® (Accurate Energy Medicine). In 2016 ben ik afgestudeerd als AcuEnergetics® Wellness Balancer en in 2023, na het behalven van mijn laatste examens, ben AcuEnergetics® Practitioner geworden.

AcuEnergetics® is een methode die ziekte en pijn in het lichaam behandelt. Wanneer energie in de energiebanen binnen het lichaam geblokkeerd raakt, kunnen we ziekte, pijn, depressie of angst ervaren, om er maar een paar te noemen. Door de natuurlijke energiestroom te herstellen, kunnen pijn en disfunctie worden verminderd of geëlimineerd. Lee hier meer over een behandeling. 
 

De door AcuEnergetics® ontwikkelden Wellness Balances bieden een mooie aanvulling bij gesprekken en kunnen ook op zichzelf het lichamelijke welbevinden vergroten. Ze helpen het algemeen welzijn en een goede gezondheid te bevorderen door stress te verminderen, energie te verhogen, de bloedsomloop te verbeteren en het immuunsysteem te versterken.

Yoga at Home

AcuEnergetics®

AcuEnergetics® is een moderne behandelmethode voor lichaam en geest, met een unieke en effectieve benadering voor de behandeling van ziekte.  AcuEnergetics® werkt met het bio-elektrische systeem in het lichaam en werd in de afgelopen 40 jaar ontwikkeld door de Australiër Kevin Niv Farrow. Het lichaam wordt hierbij aangemoedigd tot snellere, natuurlijke genezing,  pijnverlichting en het verbeteren van fysieke en emotionele gezondheid.

AcuEnergetics

Resonance

Bij AcuEnergetics® Wellness Balances wordt via de handen en vingers het natuurlijke bio elektrische systeem van het lichaam herstelt. De techniek die hiervoor wordt gebruikt heet Resonance. Hierbij resoneert het bio elektrische veld van de behandelaar met het bio elektrische veld van de cliënt. In handen en vingers van de behandelaar ontstaat een  veld met lage weerstand. Elektriciteit beweegt in het lichaam naar het punt van de laagste weerstand, dus als in het lichaam elektriciteit vastzit, niet kan stromen, zal de elektriciteit daarvandaan bewegen waardoor blokkades kunnen oplossen. De bio elektrische energie kan vrijer gaan stromen.

pexels-samer-daboul-1237008.jpg
bottom of page